AKTUELLT PÅ TRINITY

Välkommen på en HJÄRT expanderade inre resa denna nymåne dag ♥
Med ett öppet hjärtchakra kan vi med lätthet vara aktiva i skapandet av den nya jorden som har sitt ursprung i hjärtat.
Under denna gruppsession får du en kristall layout på kroppen för att sedan sjunka in i hjärtat och njuta till tonerna från trumma, tibetanska-...

Kom och ta emot våren tillsammans med oss! Vi träffas två dagar innan vårdagjämningen för att "städa ut vintern" i kropp, hjärta och sinne och välkomna det nya som våren för med sig i form av nytt liv, ny energi och nya möjligheter.

Välkommen till två event med yin och yang yoga lördag den 24 februari och lördag den 3 mars. Leila håller klasserna och det kommer vara tema vatten och njurar första gången och tema eld och hjärta andra gången.

Välkomna att fira födelsen av Trinity yoga studio! En plats för yoga, spiritualitet och personlig utveckling i hjärtat av Sundbyberg! Alla är välkomna.

I yinyogan jobbar vi med kroppens djupare delar, skelett, leder, organ och fascia/bindväv. Alla positioner hålls statiskt en längre tid, oftast 3-5 minuter men det kan variera ytterligare beroende av ställning.

Jag går i väntans tider. Snart ska hon komma, Trinity. Hon är beräknad till 1 januari 2018 och jag orkar inte vänta längre! Det är nästan lika spännande att förlösa henne som de andra barnen, men den här minstingen kommer bli något annat. Hon har en stark vilja det känner jag på mig.