AKTUELLT PÅ TRINITY

Therese är tillbaka från en fördjupningskurs i yoga på Costa Rica och kommer hålla två nya klasser på schemat i vår! Torsdag morgon en dynamisk yin flow och fredag eftermiddag en Vinyasa flow klass. På torsdag startar du din morgon lugnt och skönt och väcker upp kroppen i ett mjukt yinflöde och på fredag eftermiddag firar vi helgen...

Från och med 31 mars startar vi klassen Slow flow på schemat hos Trinity! Det kommer vara en mjuk klass med fokus på andetaget. Genom att använda oss av olika Pranayamas (andningstekniker) och röra oss med mjuka rörelser för att utforska hur andningen rör sig genom kroppen, släpper vi på spänningar och öppnar upp en plats för att kunna gå djupare. ...

Välkommen att firar Långfredagen tillsammans på Trinity! Vi sitter i cirkel, avnjuter en helig kakaoceremoni, mjukar upp våra kroppar i yin/restorative yoga, mediterar, reflekterar och njuta av de hänryckande tonerna av shamansk trumma.

Kom och ta emot våren tillsammans med oss! Några dagar efter vårdagjämningen ses vi för att "städa ut vintern" i kropp, hjärta och sinne. Vi följer säsongens mönster och gör oss redo för att öppna upp, ta emot nytt och att blomma ut tillsammans med naturen.

Trinity yoga stödjer project playground genom att erbjuda gratis yoga och meditationsklasser till deras verksamhet i Hallobergen, Sundbyberg.

Välkommen på en avkopplande och hjärtöppnande yinyogaklass med kakaoceremoni. Vi startar i cirkel med en grundande meditation för att skapa kontakt med moder jord. Sen dricker vi kakaodryck i ceremoni och landar mjukt in i våra kroppar och smälter samman med vår själ innan vi går över till mjukgörande yinyoga. Vi avslutar med en trummeditation.

Kom och fira alla hjärtans dag på Trinity! Under hela vecka 7 (måndag 11 - lördag 16 feb) kan du ta med en vän att yoga gratis med dig! Om du har ett klippkort eller månadskort får du ta med en person gratis och har ingen av er kort, så delar ni på 1 drop in kostnad!

Välkommen till årets första månceremoni i schamanismens tecken. Vi kommer starta med en kakaoceremoni för att öppna våra hjärtan och kommer göra en förlåtelseövning för att rena våra energier. Avslutningsvis kommer vi göra en trumresa för att få kontakt med vårt inre eller våra guider och kraftdjur!