AKTUELLT PÅ TRINITY

Varmt välkomna både nya och gamla kunder till öppet hus på Trinity yoga helgen den 18-19 augusti! Vi kommer ha gratis prova-på klasser från höstens schema, fina erbjudanden på klippkort mm samt bjuda på lättare tilltugg. Kom och fika, yoga eller bara mingla.

Trinity växer som en liten bebis. I januari när vi startade var vi två yogalärare med två lektioner per vecka, sen blev vi fyra lärare med sex klasser per vecka och nu är vi 5 lärare med hela nio veckovisa yoga och meditationsklasser per vecka. Såå kul!

Välkommen till höstens första fullmåneceremoni!! Med stöd av helig kakaodryck och shamanernas trumma släpper vi taget om det som vi inte vill ha med oss från sommaren och skapar nya intentioner för hösten. Vi kommer prata lite om de olika månfaserna samt vad dagens fullmåne står för.

Favorit i repis! I våras flödade vi in i våren och nu är det dags att flöda in i hösten. Välkomna på Autumn Flow, en dag fylld av gemenskap, grundande yoga, meditation och ceremoni.

Välkomna på extra lång, extra skön och extra välgörande yinyoga. Leila leder klassen och nya läraren Yulia spelar på klangskålar som avger vibrationer för ökad avslappning och minskad stress.

Gillar du savasana - då är detta något för dig! Varje måndag från och med den 21 maj, kommer Yuliya leda gruppen in i avslappning med rösten samt använda Himalayan singing bowls för att öka mottaglighet i den högra delen av hjärnan.

Välkommen på veckovisa teceremonier med zen meditation på Trinity yoga som leds av Yuliya. På torsdagar hålls ceremonin kl 19.00 till 20.30 och söndagar kl 11.00 till 12.30. Vill man inte stanna hela stunden, går det bra att avvika tidigare.

Set the day, before the day sets you! Börja dagen på bästa sätt med morgonyoga på söndagar 20 maj respektive söndag 27 maj kl 09.00! Vi kommer att yoga tillsammans med fysiska rörelser, andningsövningar, mantran, skön avslappning samt meditation.