AKTUELLT PÅ TRINITY

Är du sugen på att komma igång med din yoga, men har inte riktigt bestämt dig för vilken yoga du ska satsa på eller är du kanske ny på Trinity och vill testa dig fram? Då har vi ett erbjudande för dig! Du kan yoga hur mycket du vill under en kalendermånad för 500 kr. Värde motsvarar ca 2000 kr. Detta vill du inte missa! :-) ...

Yinyogan på Trinity fortsätter våren ut! Yinyoga är en kombination av yoga (hatha yoga), mindfulness & kinesisk medicin. Man håller ställningarna statiskt och stilla en längre stund. Varje tillfälle kommer ha ett tema som belyser någon av de 3 aspekterna av yinyogan lite extra.

Välkommen på en ny omgång av Hatha flow! Tema under kursen kommer vara chakrasystemet där varje chakra gås igenom på en klass och olika övningar görs för det chakrat. Varje klass innehåller även en meditation. Passar både dig som är ny för yoga och dig som hållit på med yoga ett tag.

Välkommen på kundaliniyoga varje onsdag med start den 11:e April. Detta är en 10 veckors kurs för dig som har full fart i livet, mycket på gång samtidigt, konstant informationsflöde och en upplevelse av underliggande stress. Vi kommer att göra andningsövningar samt yogapass med fokus på att släppa stress, komma ner i varv och att ta hand om oss...

Välkommen till yinyoga i fullmånens tecken på påskdagen kl 11.00. Natten den 31 mars är det fullmåne, en så kallad "full worm moon". Den heter så för att marken, efter en lång vinter, börjar mjukna och värmas upp. Livet kommer tillbaka till jorden.

Trinity shop

15.03.2018

Trinity yoga har fått en mini shop! Nu kan du passa på att köpa med något vackert till dig själv eller en vän nästa gång du är och yogar.

Välkommen att prova kundaliniyoga och strössla lite extra kärlek över dig själv! Vi kommer att göra ett yogapass med fokus på hjärtat och att ta hand om oss själva lite extra. När hjärtat är med lyssnar vi mer på oss själva, på vad vi verkligen längtar efter och behöver. Vi står stadigare i oss själva och kan hantera det...

Kom och ta emot våren tillsammans med oss! Vi träffas två dagar innan vårdagjämningen för att "städa ut vintern" i kropp, hjärta och sinne och välkomna det nya som våren för med sig i form av nytt liv, ny energi och nya möjligheter.

Välkommen till en workshop i yin och yang yoga lördag den 24 februari kl 10.00 - 12.00. Temat är vatten och njurar. I kinesisk medicin är vatten det element som hänger ihop med njurarna.