AKTUELLT PÅ TRINITY

Välkommen på oktober månads fullmåneceremoni onsdag den 24 oktober kl 19.45 till 21.15! Vi kommer börja med en grundande meditation för att få oss att landa ner i våra kroppar. Efter det gör vi en reflektionsövning för att släppa taget om det som vi inte längre behöver bära i vårt liv såsom t.ex. stress, oro, missförstånd, höga krav etc....

På torsdag den 25 oktober anordnar Köpstråk Sundbyberg en kvällshopping aktivitet och då bjuder vi på en gratis prova på yoga. Erbjudandet gäller alla nya kunder, så ta med en vän och kom in i värmen och testa en skön Hatha flow klass med Petra från kl 19.00 - 20.00

Välkommen på en kombinerad klass med yinyoga och soundhealing! Det bästa av två världar..? Leila leder yogan och Yuliya spelar på Tibetanska klangskålar som avger vibrationer för ökad avslappning och minskad stress.

Fredag till söndag den 9 till 11 november erbjuder Yuliya och Yana en utbildning i Tai chi på Trinity yoga.

Välkommen till en helande cirkel där vi kombinerar shamansk trumhealing med reiki healing. Vi tar dig på en inre resa igenom sinnet, kroppen och själen. Målet att är att gå in djupt för att möta vårt mörker och ljus, att identifiera roten till det som måste helas inom oss själva.

Gruppcoaching, terapi och gemenskap för modiga män och kvinnor som är redo att LÄKA, LEVA och LEDA sina största liv. Arbete med personligt växande och medveten hälsa i grupp är särskilt givande då igenkänning i andras berättelser och spegling av egna upplevelser i andras ger extra trygghet, stöd och extra energi till den egna utvecklingen. ​Att...

Vi har lyssnat in vad ni kunder vill ha och har därför uppdaterat vårt schema med två nya hatha klasser och en morgonklass är flyttad till lunch!

Får jag ge förslag på bästa lördagsgodiset? Sega råttor, släng er i väggen för här har vi höjden av feel good känslan med skön yoga ackompanjerad av klangskålar för den optimala avslappningen. Kan helgen starta bättre..?

Välkommen till september månads fullmåneceremoni på Trinity yoga!
Vi fortsätter med förra månadens succé och kör restorative yoga, kakaoceremoni, trumresa, reflektionsövning och annat som hjälper oss att släppa taget och rena kropp och själ inför nästa månvarv.

Favorit i repis! I våras flödade vi in i våren och nu är det dags att flöda in i hösten. Välkomna på Autumn Flow, en dag fylld av gemenskap, grundande yoga, meditation och ceremoni.