AKTUELLT PÅ TRINITY

Våren går som vanligt i ett rasande tempo och om bara några veckor slutar skolorna. Vi på Trinity kör sista klassen för terminen onsdag den 29 maj och tar därmed sommarlov till Kristi himmelsfärd.

Äntligen har vi på Trinity en klass för dig förälder med ett 6-12 årigt barn! Vi kommer på ett lekfullt sätt utföra roliga yogapositioner och öva oss på andning tillsammans. Vi får tid till att träna på att samarbeta, lyssna in varandra, kommunicera, vara kreativa tillsammans och använda vår fantasi. Intentionen är både att förbättra och fördjupa...

Välkommen på en shamansk fullmåneceremoni med Petra och Leila lördag den 18 maj kl 16.00 - 17.30. Vi inleder med meditation och en kakaoceremoni för att öppna våra hjärtan. Därefter gör vi reflektionsövningar och sharings samt avslutar med en trumresa för att få kontakt med vårt innersta.
Alla är varmt välkomna oavsett om man gjort något liknande...

For those who have not been meditating for long, this retreat will be an opportunity to see and feel how meditation works not only while sitting but also while performing different everyday tasks. For those who have been practising for some time, this is an opportunity to deepen your practice.

Therese är tillbaka från en fördjupningskurs i yoga på Costa Rica och kommer hålla två nya klasser på schemat i vår! Torsdag morgon en dynamisk yin flow och fredag eftermiddag en Vinyasa flow klass. På torsdag startar du din morgon lugnt och skönt och väcker upp kroppen i ett mjukt yinflöde och på fredag eftermiddag firar vi helgen...

Från och med 31 mars startar vi klassen Slow flow på schemat hos Trinity! Det kommer vara en mjuk klass med fokus på andetaget. Genom att använda oss av olika Pranayamas (andningstekniker) och röra oss med mjuka rörelser för att utforska hur andningen rör sig genom kroppen, släpper vi på spänningar och öppnar upp en plats för att kunna gå djupare. ...

Välkommen att firar Långfredagen tillsammans på Trinity! Vi sitter i cirkel, avnjuter en helig kakaoceremoni, mjukar upp våra kroppar i yin/restorative yoga, mediterar, reflekterar och njuta av de hänryckande tonerna av shamansk trumma.

Kom och ta emot våren tillsammans med oss! Några dagar efter vårdagjämningen ses vi för att "städa ut vintern" i kropp, hjärta och sinne. Vi följer säsongens mönster och gör oss redo för att öppna upp, ta emot nytt och att blomma ut tillsammans med naturen.