AKTUELLT PÅ TRINITY

Trinity yoga stödjer Musikhjälpen! Söndagen den 16 december erbjuder vi fem yogaklasser där alla intäkter skänks till Musikhjälpen och årets projekt kring barn med funktionsnedsättning.

Välkommen till en stämningsfull och julinspirerad fullmåne cirkel med meditation, trumresa, eld och gemenskap. Syftet med ceremonin är att öppna ditt hjärta så att vi kan gå in i julen med mer kärlek, acceptans och öppenhet.

Välkommen på november månads fullmåneceremoni! Fullmånen är måncykelns höjdpunkt och en perfekt tid att släppa taget om negativ energi och att ladda om kroppen och sinnet med ny kraft och nya intentioner.

Anna M leder yogan och Yuliya spelar på Tibetanska klangskålar som avger vibrationer för ökad avslappning och minskad stress. "Singing bowls" har använts länge i österländska kulturer som ett sätt att nå djupare in i kroppen och meditation men även för att släppa blockeringar och komma ner i djup avslappning.

Fredag till söndag den 9 till 11 november erbjuder Yuliya och Yana en utbildning i Tai chi på Trinity yoga.

Välkommen på en kombinerad klass med yinyoga och soundhealing! Det bästa av två världar..? Leila leder yogan och Yuliya spelar på Tibetanska klangskålar som avger vibrationer för ökad avslappning och minskad stress.

På torsdag den 25 oktober anordnar Köpstråk Sundbyberg en kvällshopping aktivitet och då bjuder vi på en gratis prova på yoga. Erbjudandet gäller alla nya kunder, så ta med en vän och kom in i värmen och testa en skön Hatha flow klass med Petra från kl 19.00 - 20.00

Välkommen på oktober månads fullmåneceremoni onsdag den 24 oktober kl 19.45 till 21.15! Vi kommer börja med en grundande meditation för att få oss att landa ner i våra kroppar. Efter det gör vi en reflektionsövning för att släppa taget om det som vi inte längre behöver bära i vårt liv såsom t.ex. stress, oro, missförstånd, höga krav etc....

Välkommen till en helande cirkel där vi kombinerar shamansk trumhealing med reiki healing. Vi tar dig på en inre resa igenom sinnet, kroppen och själen. Målet att är att gå in djupt för att möta vårt mörker och ljus, att identifiera roten till det som måste helas inom oss själva.