AKTUELLT PÅ TRINITY

Trinity yoga stödjer project playground genom att erbjuda gratis yoga och meditationsklasser till deras verksamhet i Hallobergen, Sundbyberg.

Välkommen på en avkopplande och hjärtöppnande yinyogaklass med kakaoceremoni. Vi startar i cirkel med en grundande meditation för att skapa kontakt med moder jord. Sen dricker vi kakaodryck i ceremoni och landar mjukt in i våra kroppar och smälter samman med vår själ innan vi går över till mjukgörande yinyoga. Vi avslutar med en trummeditation.

Kom och fira alla hjärtans dag på Trinity! Under hela vecka 7 (måndag 11 - lördag 16 feb) kan du ta med en vän att yoga gratis med dig! Om du har ett klippkort eller månadskort får du ta med en person gratis och har ingen av er kort, så delar ni på 1 drop in kostnad!

Välkommen till årets första månceremoni i schamanismens tecken. Vi kommer starta med en kakaoceremoni för att öppna våra hjärtan och kommer göra en förlåtelseövning för att rena våra energier. Avslutningsvis kommer vi göra en trumresa för att få kontakt med vårt inre eller våra guider och kraftdjur!

Har du skapat dig några nyårslöften om att komma igång med din träning, ta bättre hand om din kropp, vara mer närvarande eller ge dig själv mer egen tid?

Varmt välkommen till våren på Trinity. Vi har gjort några justeringar i schemat från i höstas. Leila ska på en långresa under första kvartalet, så Shereen tar över yinyogan på tisdagar tillsvidare. Yoga nidra klassen är flyttad till torsdagar och kommer innehålla både flödande yoga, yoga nidra och singing bowls - hur underbart låter inte det?

Välkommen till en stämningsfull och julinspirerad fullmåne cirkel med meditation, trumresa, eld och gemenskap. Syftet med ceremonin är att öppna ditt hjärta så att vi kan gå in i julen med mer kärlek, acceptans och öppenhet.

Trinity yoga stödjer Musikhjälpen! Söndagen den 16 december erbjuder vi fem yogaklasser där alla intäkter skänks till Musikhjälpen och årets projekt kring barn med funktionsnedsättning.

Välkommen på november månads fullmåneceremoni! Fullmånen är måncykelns höjdpunkt och en perfekt tid att släppa taget om negativ energi och att ladda om kroppen och sinnet med ny kraft och nya intentioner.