HEALING & PERSONLIG UTVECKLING

Idén med Trinity yoga är att vara en plats för yoga, healing och personligt växande. Därför erbjuder vi tjänster där du kan gå djupare in i din personliga utveckling och bearbeta saker som skaver som små gruskorn i skorna..  

Du kan också få guidning kring din spirituella väg i livet och kontakt med änglar. Vad behöver du?Coachning 

med Leila


Coaching handlar om förändring och att välja det som fungerar för dig - oavsett vad det är. Det är motiverande samtal och sessioner för att stärka den egna viljan och kapaciteten att skapa ett liv i sanning, bortom begränsande tankemönster om hur det "ska vara" eller vad som är rätt eller fel. Vi öppnar för nya perspektiv och skiftar från dömanden och värderingar till frågor och medvetna val. ​Med ett öppet och tillåtande förhållningssätt plockar vi fram ditt unika självledarskap för att möjliggöra det du redan vet och skapa ditt ideal liv.

Pris

55 min: (personligt möte) 1250 kr 

55 min: (möte via Skype) 950 kr


Mer info om Leilas coachning

Samtalsterapi

med Leila


Terapi ger stöd och vägledning i läkning. Behovet kan vara fysiskt, psykologiskt, emotionellt eller själsligt.
I samtalen jobbar vi med dessa aspekter utifrån principen "inifrån och ut". Genom att ge läkning och näring till insidan skapar vi bättre förutsättningar för yttre välbefinnande, balans och hälsa. 

Pris

55 min: (personligt möte) 1250 kr

55 min: (möte via Skype) 950 kr


Mer info om Leilas terapi. Soundhealing

med Yuliya

Vibroacoustic Therapy är en healingmetod som bygger på att använda ljud från klangskålar för att få igång energiflöden i kroppen och frigöra stagnerad energi. Fördelarna soundhealing är bl.a. minska fysisk och psykisk smärta, minska oro och stress, sänka blodtryck och stimulera blodcirkulation, sänka hjärtrytmen, avslappning för muskulatur, massage ända in i bindväven, ökad fertilitet och ökat välbefinnande i livet.

På en soundhealing session ligger du ner på marken och tibetanska klangskålar placeras ut på kroppen som healerna sedan spelar på för att skapa ljudvågor på kroppen. 

Pris

xx min: yy kr


Läs mer om Yuliyas soundhealing

Reiki healing

med Shereen

Reiki healing är en japansk healing modalitet där helaren öppnar upp sig som kanal för högre helande ljus, för att kunna hjälpa patienten med att hela kropp, själ och sinnet. Reiki kan användas för: avslappning, släppa stress och ångest, släppa taget om gamla känslor och minnen, mot fysisk och psykisk smärta, för att stärka immunförsvaret, få mer energi, öppna din egen intuition, förbättra inlärning, släppa emotionell, fysisk eller mental stress m.m.

Vid Reiki healing utförs oftast en rensning med hjälp av kristaller och Änglar. Under en behandling ligger du ner och healaren lägger sina händer på olika kanaler, punkter, körtlar och chakran. Det är väldigt avslappnande och meditativt och många somnar under behandlingen.

Pris:

60 min: 700 kr - 3 ggr 1900 kr

30 min: 400 kr - 3 ggr 1100 kr

Mer info om Shereens reiki healing


Änglabudskap

med Shereen

Shereen säger: "Jag har haft kontakt med änglar sedan 2014 då jag själv gick igenom en transformation och de blev väldigt närvarande i mitt liv. De kommunicerar med mig och genom änglakort kan jag kanalisera meddelanden till dig. Jag ger även vägledning vilken Ärkeängel du behöver jobba med utifrån vad du själv upplever och går igenom." 

Ärkeänglar kan hjälpa oss att bli starkare, hela oss själva, hjälpa oss med allt möjligt i livet och för att öka kärleken i livet.

Pris

30 min: 400 kr

45 min: 500 kr

Astrologi

med Shereen

Vid en Astrologi session går vi grundligt igenom din karta för att se på de starkaste energierna för att hjälpa dig att förstå ditt liv och dig själv bättre. Jag kan se allt ifrån dina känslomässiga behov, Jaget, personligheten, karriären, din själs riktning (dharma) och det din själ lämnar (karma), områden där du behöver healing. Du kan också ställa frågor under sessionen om du har specifika frågor.

Pris

60 min: 750 kr

30 min: 400 kr


Läs mer om Shereens astrologi