Hatha Flow med Petra (söndagar) startar 14 januari

Hatha Flow är en dynamisk yoga med positioner som går i varandra i ett flöde. När en position är klar, går man över i nästa position i en så kallad vinyasa.

Detta är passet för dig som gillar att röra mycket på dig under ett yogapass. Varje klass börjar med en kort meditation för att landa in i kroppen och följs sedan av ett antal flödande positioner för att höja pulsen, få igång kroppens energier och skapa styrka. Vi kommer börjar lugnt och stilla, stå upp och köra lite flödande i mitten och sen stretcha på slutet för att till sist avsluta med en lång och skön avslappning (savasana).

Datum för vårens första kurs i Hatha flow är bokad till söndag den 14 januari klockan 17.00 - 18.00. Kursen pågår i 10 veckor och kommer hålla på från 14 jan till 25 mars, med undantag för 4 mars, då det är sportlov. 

Kursen passar alla; både erfarna yogis och nya yogaentusiaster.

För dig som vill läsa mer, kolla här.

Direktlänk till Facebook event.

Om Petra

Yoga är mycket mer än bara positioner för att få en stark och smidig kropp. För mig är yoga en livsstil, ett sätt att leva och en väg in i mig själv - till kontakten med mitt sanna jag och min själ.

Min ambition i rollen som yogalärare är, förutom att leda ett roligt och stärkande yogapass, att inspirera till ett liv där du lever i enlighet med din innersta längtan. Jag anser att yoga är ett ypperligt verktyg och ett forum för personlig utveckling, där meditation ingår som en del för att stilla sinnet och komma i kontakt med vår inre kärna.