Yinyoga med Leila (tisdagar) startar 16 januari

I yinyogan jobbar vi med kroppens djupare delar, skelett, leder, organ och fascia/bindväv. Alla positioner hålls statiskt en längre tid, oftast 3-5 minuter men det kan variera ytterligare beroende av ställning.

Tiden bjuder in till avslappning, medveten närvaro och uppmärksamhet på det som uppstår i stunden. Varje yinyogaposition blir ett meditationstillfälle. Guidade mindfulness meditationer som är bra vid bl a stress och känsohantering ingår. Syftet är ökad insikt om sambandet kropp, hjärta & sinne för vårt välbefinnande.

Yinyoga startar tisdag den 16 januari klockan 18.00 - 19.15.

Direktlänk till Facebook event. 

Varmt välkommen!


Om Leila

Medvetet och personligt växande är för mig en livsstil och något jag sysslat med i mer än 15 år. ​Jag tror att det riktiga och äkta livet skapas från hjärtats sinne och att logiken används för att navigera det praktiska. Min uppfattning är att kontakten med vårt sanna jag och autentiska själv är grunden till bestående hälsa och lycka. Efter flera yrkesår inom produkt, team och projektledning har jag ödmjukt hängt min "karriärista" kappa på hyllan för att helhjärtat leva och dela det budskapet.

Till min hjälp har jag ovärderliga personliga erfarenheter samt en rad olika kurser och utbildningar inom yoga, mindfulness och psykologi/psykoterapi. På mina klasser är närvaro, nyfikenhet, radikal självmedkänsla och personligt växande alltid centralt.

I allt arbete jag gör betonas vikten av balans, frihet och flexibilitet, psykologisk likväl som fysisk.

Förutom yogaklasser har jag även workshops, kurser, retreat och circlar runt om i Stockholm. Läs mer om mitt koncept för Ett stötte liv.