TJÄNSTER

Idén med Trinity yoga är att vara en plats för yoga, healing och personligt växande. Vi har flera klasser på vårt schema med yoga och meditation för att du ska komma i kontakt med ditt inre och för att få igång kroppens energiflöde. 

Utöver det har vi även tjänster inom healing och personlig utveckling för dig som vill gå djupare in i din personliga utveckling och bearbeta saker på ett djupare och långsiktigt plan. 


Yoga

"Yoga is a journey of the Self, through the Self, to the Self"

Yoga handlar om mer än att bara böja kroppen i diverse positioner. Yoga är också en resa i att utforska självet eller ens själ. Ett av målen med yoga enligt klassisk yogafilosofi är att skapa kontakt med vårt inre och att nå upplysning. Det man menar med upplysning är att förstå av att vi alla är gudomliga varelser.

Vad innebär detta i ens yogapraktik och hur kommer filosofin in i positionerna? På Trinity yoga kommer varje yogaklass innebära någon slags filosofisk fundering. Yogaläraren kommer kanske plantera ett frö av en livsfråga som får slå rot någonstans och en dag kanske blomma upp till något nytt perspektiv. Det kan handla om att komma i kontakt med sina känslor, lyssna på kroppen, känna tacksamhet eller att se att vi alla bär på ett inre ljus..

Meditation

Meditation handlar om att gå in i ditt inre tempel, att öppna dörren till den delen av dig själv där din vishet och din gudomlighet bor. Här finns inga dömanden, inga måsten, inga krav - allt är perfekt precis som det är. 

När vi är i kontakt med denna del inom oss har vi lätt för att veta vad vi vill och vi kommer in i ett lugn och en trygghet där vi kan fatta konstruktiva och medvetna beslut samt agera utifrån hjärtat istället för att reagera. 

Healing & personlig utveckling

Healing handlar om att hela ett fysiskt eller psykiskt tillstånd genom att påverka de energier som gjort att kropp och sinne hamnat i obalans. Healingen kan ske genom handpåläggning eller genom ren andlig kontakt med högre energier och änglar. 

För personlig utveckling finns tjänster inom coachning och terapi, både enskilt och i grupp. 

Är du intresserad av hur stjärnorna påverkar dig och ditt liv finns även astrologiläsning samt tarotläsningar med änglakort.


Foto: Katja Ro