TJÄNSTER

Yoga

"Yoga is a journey of the Self, through the Self, to the Self"

Yoga handlar om mer än att bara böja kroppen i diverse positioner. Yoga är också en resa i att utforska självet eller ens själ. Ett av målen med yoga enligt klassisk yogafilosofi är att skapa kontakt med vårt inre och att nå upplysning. Det man menar med upplysning är att förstå av att vi alla är gudomliga varelser.

Vad innebär detta i ens yogapraktik och hur kommer filosofin in i positionerna? På Trinity yoga kommer varje yogaklass innebära någon slags filosofisk fundering. Yogaläraren kommer kanske plantera ett frö av en livsfråga som får slå rot någonstans och en dag kanske blomma upp till något nytt perspektiv. Det kan handla om att komma i kontakt med sina känslor, lyssna på kroppen, känna tacksamhet eller att se att vi alla bär på ett inre ljus..

Företagsyoga

Många företag lider idag av ohälsa på arbetsplatsen och personal som är sjukskriven på grund av stressrelaterade sjukdomar. Det kostar både pengar och är en stor påfrestningar för de drabbade.

För att få bukt på detta, har många företag därför börjat satsa på friskvård på arbetsplatsen.

Problemet med de flesta svenska arbeten är att vi sitter för mycket, och när vi väl sitter så sitter vi fel. Kroppen vill ha variation av rörelser som helt enkelt inte finns i våra dagliga rutiner längre. 

Läs mer om företagsyoga med Trinity här.

Meditation

Meditation handlar om att gå in i ditt inre tempel, att öppna dörren till den delen av dig själv där din vishet och din gudomlighet bor. Här finns inga dömanden, inga måsten, inga krav - allt är perfekt precis som det är. 

När vi är i kontakt med denna del inom oss har vi lätt för att veta vad vi vill och vi kommer in i ett lugn och en trygghet där vi kan fatta konstruktiva och medvetna beslut samt agera utifrån hjärtat istället för att reagera. 

Healing & personlig utveckling

Healing handlar om att hela ett fysiskt eller psykiskt tillstånd genom att påverka de energier som gjort att kropp och sinne hamnat i obalans. Healingen kan ske genom handpåläggning eller genom ren andlig kontakt med högre energier och änglar. 

För personlig utveckling finns tjänster inom coachning och terapi, både enskilt och i grupp. 

Är du intresserad av hur stjärnorna påverkar dig och ditt liv finns även astrologiläsning samt tarotläsningar med änglakort.


Foto: Katja Ro