TRINITY SISTERS

Vi råkar vara bara systrar nu, men bröder är också hjärtligt välkomna! 

Här kan du läsa mer om oss som jobbar på Trinity yoga. Har du någon specifika fråga eller vill veta mer om oss, är du varmt välkommen med dina frågor när vi ses .. eller maila vetja! Puss så länge!

Petra

Utveckling i all dess form har alltid varit något som ligger mig varmt om hjärtat. På dagarna jobbar jag som konsult med affärs- och verksamhetsutveckling och privat jobbar jag ständigt med någon form av personlig utveckling. 

Jag törstar alltid efter ny kunskap och fördjupad insikt och har därför alltid en pågående utbildning. De senaste åren har jag utöver yogalärare även läst en healingutbildning, en psykologiutbildning samt nu senast en shamanutbildning.

Enligt mig blir livet bara bättre och bättre och varje dag innebär nya möjligheter att välja det liv just jag vill leva. 

Min ambition i rollen som yogalärare är, förutom att leda ett roligt och stärkande yogapass, eller ett lugnt och inkännande - att inspirera till ett liv där du lever i enlighet med din innersta längtan. Jag anser att yoga är ett ypperligt verktyg och ett forum för personlig utveckling, där meditation ingår som en del för att stilla sinnet och komma i kontakt med vår inre kärna.

Jag är utbildad yogalärare på Nordiska yogainstitutet för Josefine Selander (dynamisk hatha yoga) och för Ulrica Norberg inom Yin yoga modul 1 och 2. (RYT-200 + RYT-50).

Förutom yogalärare är jag även certifierad healare enligt Full sensory perception (FSP). 

Petra håller klasser i hatha flow, yin flow, dagretreats, fullmåneceremonier och företagsyoga.

Leila

Medvetet och personligt växande är för mig en livsstil och något jag sysslat med i mer än 15 år. ​Jag tror att det riktiga och äkta livet skapas från hjärtats sinne och att logiken används för att navigera det praktiska.

Min uppfattning är att kontakten med vårt sanna jag och autentiska själv är grunden till bestående hälsa och lycka. Efter flera yrkesår inom produkt, team och projektledning har jag ödmjukt hängt min "karriärista" på hyllan för att helhjärtat leva och dela det budskapet.

Till min hjälp har jag ovärderliga personliga erfarenheter samt en rad olika kurser och utbildningar inom yoga, mindfulness och psykologi. På mina klasser är närvaro, nyfikenhet, radikal självmedkänsla och personligt växande alltid centralt. 

I allt arbete jag gör betonas vikten av balans, frihet och flexibilitet - psykologisk likväl som fysisk. 

Förutom yogaklasser har jag även workshops och kurser enligt mitt koncept Holistic rebels.

Jag är utbildad yogalärare på Insight Yoga Institute och Nordiska yogaInstitutet, som båda är Registered Yoga Schools (RYS) hos Yoga Alliance. Utöver det har jag även gått yin yoga utbildning för Magdalena Mecweld.

Leila håller i vissa lördagsyoga klasser. 

Anna M

Jag har alltid varit en sökare. Detta i kombination med att jag är otroligt nyfiken av mig, har inneburit att jag har provat många former och utbildningar inom hälsa och personligt växande - som över åren har lett mig tillbaka till mig själv. Det känns som att cirkeln äntligen är sluten och letandet över. Jag hittade tillbaka till det viktigaste - en djupare kontakt med mig själv.

Insikten att jag har alla svar jag behöver, om jag bara lyssnar, och att min intuition, magkänsla och mitt hjärta leder mig rätt är något som jag gärna delar med mig av genom yogan. Helt enkelt att följa våra hjärtan lite mer. Och att ge tid till stillhet, vila och meditation. Det är ju då vi kommer i kontakt med oss själva.

Jag hoppas att kunna inspirera genom yogan samt dela med mig av tekniker och verktyg som kan användas i vardagen. Smarta metoder som hjälper oss moderna människor att hantera det som händer runt oss och fördjupa kontakten med oss själva.

Jag är utbildad vid Stockholms Kundaliniyoga Center, som är certifierad enligt Yoga Alliance, IKYTA och KRI. 

Anna håller klasser i kundaliniyoga med meditation.

Shereen

Jag har alltid dragits till det esoteriska och alltid varit en högkänslig empat med förmågan att kunna känna in andra. Detta ledde mig därför in på meditation och yoga och jag har certifierad yogalärare (200 YTT) inom Hatha yoga och Meditation. Jag har lärt ut meditation, hatha yoga, yin yoga och vinyasa samt väglett yoga nidras. 

Min stora passion för mindfulness födde Law of Positivism på Instagram och det är verkligen min kanal att nå ut och hela människor i hela världen. Läs mer om Law of Positivism.

2014 utbildade jag mig hos en Reiki mästare i Tokyo inom Usui Reiki och gick efter det steg 2 med samma lärare 2016 för att kunna utöva distanshealing. 

Utöver detta erbjuder jag Astrologi readings där jag går igenom individens karta i detalj. Jag lägger även Ängla-tarotkort och jobbar väldigt mycket med Ärkeänglarnas energi i allt jag gör. 

Shereen håller klasser i yinyoga.

Yuliya

After being exposed to the abundance of modern life, my need for stillness became more important than social success. The search for depth became a way of living, and just as the student searches for the teacher, the teacher also need students to keep the traditions alive. My path to cultivate sensitivity and stay grounded originates in Cha Dao (the Way of Tea), Yoga and Himalayan Singing Bowls (HSB).

Another big passion of mine originates in the Himalayan mountains. After my first encounter with HSB I was enchanted by the sound and vibration of this ancient instrument. Every time I play singing bowls or give a therapy session, I feel overwhelmed by the gratitude and joy of spreading healing vibes.

For a long time, I was taking a daily inspiration and guidance from Vedic tradition, so I completed a RYT-200 training and certification to be able share a gift of Hatha yoga with people. Yoga is a vast field of accumulated knowledge about life, and practicing it with others makes it richer and enables it to find more ways to express itself.

You can find out more about me by visiting yuliya.life.

Yuliya håller klasser i yoga nidra med singing bowls. 

Hanne

Livet börjar och slutar med ett andetag och det är det som händer däremellan som ska levas. Jag har ett holistiskt perspektiv på livet som handlar om att vara närvarande, om acceptans, om harmoni mellan kropp, sinne och själ - att hitta en inre balans och det med hjälp av det lång djupa andetaget.

Mina ambitioner i rollen som yogalärare är att hjälpa dig att hjälpa dig själv att uppnå harmoni och balans i tillvaron samt att ge dig verktyg som du kan använda dig av i "verkliga livet" med förhoppningar om ett ökat välmående, ett inre lugn och ett positivt "mindsätt". 

Jag har arbetat inom flera olika yrken och i chefspositioner och är utbildad inom pedagogik, psykologi, beteendevetenskap, socialt arbete och numera inom yogan. Jag är utbildad MediYoga lärare och instruktör från MediYoga institutet (Atmajyoti) och har även en YinYoga lärarutbildning för Elizabeth Welsh. 

Hanne håller i klasser i MediYoga.